Alla har sin egen stil och smak

Ibland läser man diskussioner om vad som är modernt eller snyggt, och alla har sin egen åsikt här. En del följer slaviskt det mode man säljer från de större design företagen, och man vet alltid vad som är det senaste. Andra klär sig som de vill och tycker inte alls det är viktigt att veta vad som är modernt eller inte. Denna attityd sprider sig också till det man läser eller hur man använder sin fritid. Det som är så fantastiskt är dock att alla har rätt, eftersom det i grund och botten är en fråga om smak.

MU416-böckerDet finns plats för alla stilar och smaker här i världen, vare sig det är modernt eller inte. Hos stylepit, till exempel, hittar man alltid det senaste när det kommer till kläder och accessoarer. Man har ett stort urval av alla de kända märken som finns inom branschen. Ett team av modeexperter väljer ut det man tror kan passa för hemmamarknaden. Men samtididgt har man en rad med tidlösa klassiker, en del av modet växlar medan vissa baskläder alltid är populära.

Butiken stylepit har nu funnits i nästan 15 år, och man är helt nätbaserade. Detta innebär att priserna här hålls konstant lågt, eftersom man inte behöver betala dyr lokalhyra. Till att börja med hade man sitt lager i källaren, men idag har det hela vuxit till ett stort företag med 250 heltidsanställda. Man har kommit långt på kort tid. Tanum, den kända bokhandeln, har alltid funnits. I alla fall känns det som så för Oslo-borna, där den första butiken öppnades redan på 1800-talet. Idag väljer många att handla från Tanum nätbutik, det är lättare att se alla titlar som finns och läsa lite om böckerna.

Både Tanum och stylepit erbjuder sina kunder ett stort urval av böcker och kläder. Här kan man verkligen diskutera vad som är modernt eller inte, men återigen så är det viktigaste att man hittar något man tycker om. En del föredrar romantiska böcker medan andra bara läser historiska skildringar. Eller så vill man ha serieböcker, medan kompisen håller sig till böcker om hälsa och livsstil. Det finns de som bara klär sig i kjol, medan andra lever i sina jeans. Tanum och stylepit erbjuder allt, sedan är det upp till var och en att välja det de tycker är bra. Därför är det bra att gå till dessa sajter som har det mesta.

Leave a Reply